nov 23, 2015

Geef me de 5: maatwerk in een duidelijke verpakking


Geef me de 5 is een methodiek die ondersteuning biedt aan omgaan met autisme. Deze 'levende' methodiek met praktische en concrete handvaten wordt continu doorontwikkeld en uitgewerkt. Het uiteindelijke doel is om personen met autisme beter te begrijpen en kunnen begeleiden of behandelen.

Autimaat – Geef me de 5 academie:

Autimaat is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende instelling. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van personen met autisme. Autimaat maakt gebruik van de landelijk omarmde Geef me de 5 methodiek. Alle ouders van gezinnen waar behandeling gaat plaatsvinden volgens eerst een 4-daagse cursus. Het lesmateriaal binnen deze aanpak geeft antwoord op de vraag hoe om te gaan met autisme.

De Geef me de 5 academie verzorgt lezingen, cursussen en een post-HBO opleiding. De lezingen en cursussen worden ook incompany verzorgd. Docenten en trainers van de Geef me de 5 academie  beschikken over jarenlange ervaring in het werken met en het toepassen van de Geef me de 5 methodiek. Door het inzetten van de methodiek thuis of in het werkveld verloopt de communicatie tussen de persoon met autisme en zijn omgeving veel beter. Er ontstaat wederzijds begrip en de persoon met autisme zal zich beter kunnen ontwikkelen.

Op maat gemaakte ringbanden:

Om al het lesmateriaal zorgvuldig op te bergen zochten Autimaat en de Geef me de 5 academie naar een gepersonaliseerde ringband. Zij streven beiden begrippen na als: toewijding, respect, innovatief bekwaam, gedreven en doelmatig. Al deze kernwaarden moesten terug komen in de ringband.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.