okt 24, 2016

Wees klaar voor de toekomst


De uitvaartondernemer van de toekomst dient te anticiperen op de marktsituatie. Als specialist in de branche kent AMCO uw situatie als geen ander.

Met een compleet assortiment aan rouwdrukwerk heeft AMCO een lange historie in de branche, al sinds 1898. Hun kennis en expertise aangevuld met uw ondernemerschap en drive vormt de basis voor een succesvolle en duurzame samenwerking. Om succes te verzekeren heeft AMCO een heldere kijk ontwikkeld op persoonlijke uitvaartverzorging. AMCO levert een op maat afgestemd assortiment waarmee u de meest persoonlijke uitvaart kunt garanderen.

Jacobs gaat in samenwerking met AMCO een collectie condoleance registers maken. Het presentatiemiddel wordt uitgevoerd in vijf kleuren fijn linnen cover materiaal: zwart, blauw, bruin/beige, bruin/grijs en khepera zwart. Op de voorkant van het presentatiemiddel kan een logo worden gepreegd. De binnenzijde van de ringband is voorzien van zwart houtvrij papier met een 4 rings mechaniek. De opbergmiddelen zijn stijlvol en presentatie waardig voor het bewaren van waardevolle herinneringen. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.