nov 6, 2013

Overtuigend de beste! Gedrevenheid en kwaliteit gaan hand in hand


Strak en gestroomlijnd – deze woorden gaan hand in hand met het kantoor Trip Advocaten en Notarissen.

Nu is het kiezen van een juiste advocaat voor het behartigen van uw belangen wel hele andere koek dan het kiezen van een geschikt opbergmiddel, maar wat deze twee toch gemeen hebben is de voorwaarde van duurzaamheid. Het verstrekken van overtuigende kwaliteit en streven naar klantgerichtheid is nu net dat ene wat doorslaggevend kan zijn.

Naast het leveren van een bepaalde dienst is het ook belangrijk om uw bedrijf meer uitstraling te geven en beter in de markt te zetten. Een gepersonaliseerde ringband vervaardigd als relatiegeschenk of voor intern gebruik kan maar zo het verschil maken. Een ringband is in principe een helder, begrijpelijk en standaard product maar wij geven het net dat ene extra's mee. Wij gaan voor het beste! De ringband van nu is chique, strak en geheel naar uw verwachtingen/wensen te personaliseren. Zelfs een basisontwerp gaat ons niet te ver.

Dit product mogen wij opnieuw leveren aan het toonaangevende kantoor Trip Advocaten & Notarissen. Trip is het grootste advocaten en notarissenkantoor in Noord Nederland met vestigingen in Assen, Groningen en Leeuwarden. Wat kunt u van hen verwachten? “Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid en overtuiging”. Zij leveren kwaliteit, net als wij. 

Zeg nou zelf, deze elegant uitziende ringband is toch een prachtig staaltje vakmanschap?
De ringband is voorzien van een logo, een rugvenster en is afgewerkt met een gekleurd kunststoffen grijpgat . Ook deze ringband zegt ‘wij gaan voor het beste’!

Hebben we u overtuigd?

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.