nov 18, 2013

Praatpakket Frokkie en Lola: een koffer met inhoud


Karin Luttenberg zocht een vrolijk opbergmiddel dat sterk genoeg is om het 'praatpakket woordenschatontwikkeling' ontwikkeld voor kleuterscholen en peuterspeelzalen in Nederland en België in op te bergen. Jacobs kwam met een koffer van Klapr. De basisproducten van Klapr zijn te omschrijven als kleurrijk, eenvoudig en herkenbaar. Precies wat Karin zocht. 

Karin Luttenberg is eigenaresse en grafisch ontwerpster van Studio Buskruit. Haar studio richt zich op illustratie en vormgeving van o.a. advertenties, folders, brochures, boeken en catalogi.

In 2003 zijn haar digitale ‘kinderen’ Frokkie en Lola geboren. Frokkie en Lola zijn herkenbare figuren die door hun rijke kleuren en eenvoud vooral door peuters en kleuters erg leuk worden gevonden.

Wij zijn trots dat wij deze koffers mochten leveren aan Karin. Om de koffers naast de leerzame inhoud ook een leuke uitstraling te geven heeft ze de koffers vervolgens zelf verfraaid met een mooie sticker van deze lieflijke figuurtjes. Dat is toch geweldig: leuk en leerzaam!

Een koffer met inhoud: met de K van kleurrijk (Klapr), de L van leuk/leerzaam, de A van artistiek, de P van prachtwerk en de R van representatief.

Naast de simpele standaard producten die wij leveren via ons label Klapr bieden wij een grote diversiteit aan producten voor onze gespecialiseerde gepersonaliseerde lijn zoals displays, koffers, ringbanden, opbergboxen en andere presentatie-, promotie- en opbergproducten. Dit alles leveren wij in verschillende materiaalsoorten: papier, (natuur) karton, PVC, polypropyleen, elastiek, leer en metaal.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.