jan 15, 2014

Goudreinet - een elegante en smaakvolle menumap


Goudreinet Barneveld: het begrip langs de snelweg

Goudreinet is een culinair en gastvrij restaurant langs de snelweg met een aanbod dat aansluit op de wensen van iedere weggebruiker. Goudreinet is van oudsher de thuishaven voor chauffeurs, waar zij terecht kunnen voor een heerlijke lunch of diner of een verfrissende douche.

Goudreinet biedt echter nog veel meer:

  • Uitgebreide vergaderfaciliteiten: Wegrestaurantketen Goudreinet is het uitgelezen trefpunt voor het bedrijfsleven. Tot 40 personen kunnen plaatsnemen in vergaderruimten en gebruik maken van diverse vergaderarrangementen.
  • Onvergetelijke netwerkborrels en jubilea: De locatie voor het vieren van feestjes. Door een sfeervolle ambiance zorgt Goudreinet voor onvergetelijke netwerkborrels, jubilea en verjaardagsfeestjes.

Daarnaast bent u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een lekker kopje koffie. Goudreinet is inmiddels een breed begrip en de gevarieerde, smaakvolle en betaalbare menukaart sluit hier volledig bij aan.

Een menumap om je vingers bij af te likken

Om het omvangrijke aanbod van Goudreinet zorgvuldig op te bergen schakelde Goudreinet Jacobs Presentation Products in. Goudreinet zocht een duurzame, elegante en strakke menumap. Een stijl die past bij hun restaurants.

Jacobs ontwierp een luxueuze menumap gemaakt van prachtig Balacron covermateriaal. De map is afgewerkt met een preeg van het logo. Pregen is een afwerking waarbij het logo als reliëf wordt aangebracht. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Om het prachtige ontwerp af te maken is de menumap naast het standaard lijmen nu ook rondom gestikt. Dit geeft een chique uitstraling en beschermt de map tegen intensief en langdurig gebruik.

De menumap ligt nu in alle Goudreinet vestigingen op de tafels. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.