feb 5, 2014

Kleurrijke Klapr opbergboxen voor scholen in Afrika


Onderwijs heeft behoefte aan duurzaam opbergmateriaal. Jacobs Presentation Products levert daarom kleurrijke opbergboxen aan scholen in Afrika.

Happy Start: kwalitatief basisonderwijs in Uganda
Rixt Lanting, lerares basisonderwijs, zet zich als vrijwilligster van Stichting Bondeko in voor de Bondekoschool in Uganda. Met veel enthousiasme helpt Rixt de allerarmste kinderen in Uganda aan kwalitatief basisonderwijs. Twee jaar geleden begon ze met Happy Start, een lesmethode voor in de kleuterklas. 

Dit programma bestaat uit 12 thema’s, ieder aangepast aan de belevingswereld van het Ugandese kind. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van woordkaarten, letterkaarten, memorie- en lottospellen. Zodat kinderen zich op een creatieve manier spelenderwijs ontwikkelen. 

Een veelzijdige opbergbox voor onderwijs
Afrikaanse scholen ontvangen kleurrijke Klapr opbergproducten om al dit lesmateriaal te bewaren. Met de handige opbergboxen van Klapr kan het lesmateriaal makkelijk verzameld worden. Deze praktische opbergproducten zijn ideaal vanwege de stevigheid en duurzaamheid. 

Rixt keert midden februari terug naar Afrika met een grote koffer vol opbergboxen en materialen. Stichting Bondeko is erg blij met de bijdrage van Jacobs aan het onderwijsprogramma en het verspreiden van fleurige opbergboxen. 

Daar zijn wij trots op!
 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.