feb 13, 2014

Teclab: innovatief op gebied van techniek


Teclab is een onderwijsinstelling gespecialiseerd in techniekopleidingen op mbo-niveau 4. Techniekstudenten en medewerkers in de high-tech sector volgen hier opleidingen en cursussen.  

Met deze educatie vergroten zij hun kennis en vaardigheden om daarmee de kans op een baan in de high-tech sector te verhogen. Bij de ontwikkeling van prototypes en innovatieve producten kunnen bedrijven gebruik maken van Teclab’s faciliteiten en de expertise van hun studenten.

Innovatie en specialisatie gebundeld in een innovatieve opbergmap
Teclab heeft een belangrijk motto: 'technologie en educatie samen op een hoger niveau'. Om dit credo te promoten wilde Teclab een professionele opbergmap om mee te nemen naar bedrijven. Hiervoor zochten zij een bedrijf dat net als Teclab innovatie en specialisatie hoog in het vaandel heeft staan. Jacobs is altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van moderne opbergmiddelen. Om uit te blinken in het leveren van strakke, duurzame en gespecialiseerde producten. Zo kwam Teclab bij Jacobs Presentation Products terecht.

Een knap staaltje werk
Jacobs heeft Teclab een prachtige, paarse gepersonaliseerde map geleverd, omplakt met hoog kwalitatief linnen en voorzien van een preeg met logo. Daarnaast is de opbergmap voorzien van elastieken sluiting. Het materiaal geeft de presentatiemap een chique uitstraling en de kleur sluit aan bij de Teclab huiskleur.
Teclab gebruikt de luxe presentatiemap om brochures, gadgets en een USB-stick in te verzamelen en deze wordt vervolgens aan potentiële klanten overhandigd. Daarnaast wordt deze opbergmap ook als persmap gebruikt. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.