feb 19, 2014

Jacobs Presentation Products en Prestige: van alle markten thuis


Een eigen bedrijf is iets om trots op te zijn. Daarom wilt u het ook zo goed mogelijk promoten. Innovatieve en visueel uitblinkende presentatiemiddelen zijn het middel om een goede indruk te maken.

Dat vond ook reclameproductiebedrijf Prestige Print & Sign. Daarom zocht en vond het bedrijf luxe presentatiemiddelen om zichzelf optimaal te presenteren.

Actief in beeld

Prestige Print & Sign heeft meer dan 25 jaar ervaring in visuele communicatie. De medewerkers zijn creatief en vernieuwend, maar staan tegelijkertijd met beide benen op de grond. Prestige heeft daarom een realistische kijk op product- en bedrijfspresentatie en investeert altijd in de modernste print, plot en montagetechnieken. Met een goed doordacht advies dat past binnen uw budget levert Prestige alle denkbare reclame-uitingen.

Een innovatief en opvallend opbergmiddel

Naar wens van Prestige & Sign heeft Jacobs Presentation Products een een luxe ringband met magneetsluiting geleverd.
Er is gekozen voor een gesloten ringband omplakt met duurzaam grijs Balacron covermateriaal. De luxe ringband is afgewerkt met een blinddruk preeg. De ringband opbergmap is te sluiten door middel van een innovatieve magneetsluiting.

De Jacobs luxe ringband met magneetsluiting is een visitekaartje om mee uit te blinken!

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.