mrt 5, 2014

Klapr presentatiemiddelen te koop bij winkels van Gebroeders Winter


De winkels van Gebroeders Winter zijn een begrip in kantoorbenodigdheden. Sinds 1914 is Gebroeders Winter een gerenommeerd bedrijf in Amsterdam en omstreken. 

Consumenten en bedrijven kopen bij Gebroeders Winter omdat zij op maat bedienen met kantoorartikelen uit een enorm uitgebreid assortiment. Waaronder een geselecteerde greep uit de standaard Klapr opbergmiddelen collectie. Gebroeders Winter verkoopt deze mooie, kleurrijke presentatiemiddelen per stuk. Deze zijn volgens geheel naar wens te verfraaien. Met deze samenwerking is Jacobs erg blij. 

Klapr is het label van Jacobs Presentation Products en levert unieke presentatiemiddelen. De Klapr collectie bestaat uit praktische en kwalitatieve koffers, opbergboxen, presentatiemappen en elastomappen. Deze duurzame opbergmiddelen worden standaard in 7 fraaie caribic kleuren aangeboden:

  • rood
  • magenta
  • oranje
  • geel
  • groen
  • blauw
  • zwart

De producten zijn aan de binnenkant voorzien van zwart houtvrij papier en het kernmateriaal is kwalitatief karton. De Klapr producten zijn als standaard verkrijgbaar, maar u kunt de opbergbox, presentatiemap, elastomap of koffer ook geheel naar wens laten personaliseren.

Gepersonaliseerde Klapr producten

Wilt u uw bedrijf optimaal in de markt zetten dan kunt u deze producten ook personaliseren. U kunt de Klapr opbergmiddelen laten bedrukken met een zeefdruk, preeg of folie. Voor de omplakking kunt u onder andere kiezen uit speciaal papier, linnen of kunstleer.

Voordeel van de standaard Klapr producten is dat ze op voorraad liggen en daarom snel geleverd kunnen worden. Wilt u ze nog sneller in huis? Klapr wordt ook bij verscheidene kantoorboekhandels verkocht, waaronder de Gebroeders Winter in Amsterdam.

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.