apr 9, 2014

Stalen geleverd op een presenteerblaadje


Een goede presentatie is erg belangrijk voor een meubelzaak. Zo ook voor het in Barneveld gevestigde Eleonora. Deze groothandel in meubelen is al 20 jaar actief. Het correct presenteren en promoten van producten en stalen is de manier om nieuwe klanten te winnen.

De focus van Eleonora ligt op life style en zeer betaalbare stoelen. Eleonora meubelen wil klanten graag de uitgebreide keuze aan bekledingsstoffen eenvoudig tonen.  Daarom hebben zij een speciale gepersonaliseerde stalenkap en stalenhanger laten ontwikkelen om hun stoffensamples in te bewaren en te presenteren:

  • De opmaat gemaakte stalenkap met flexibele rug en nikkelen busschroeven zorgt voor een variërende capaciteit. Daarnaast is deze voorzien van het logo van Elenora. Dit geeft een mooie, elegante uitstraling.
  • De op maat gemaakte offset stalenhanger is voorzien van logo en afgewerkt met een leren handvat en sierhoeken.

De mogelijkheden van opbergmiddelen zijn onbegrensd

Jacobs Presentation Products levert stalenmappen, stalenkaarten, stalenboeken, stalenhangers en twee-, drie- en vierslagmappen voor allerlei benodigdheden zoals tapijt- en stoffen samples. Een afwijkende maat van een presentatiemiddel is geen probleem. Zoals met alle andere opdrachten is het  mogelijk uw product helemaal op maat te laten maken met een eigen ontwerp geheel naar wens. De mogelijkheden, de ervaring en de kwaliteit van deze opbergmiddelen zijn onbegrensd.

Wat vindt u van deze mooie producten gemaakt voor Eleonora meubelen?

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.