apr 16, 2014

Presentatie op een duurzame manier


Karpetspecialist Cunera maakt vloerbedekking en kleden van hoogstaande kwaliteit. Vervaardigt uit duurzame natuurlijke grondstoffen. Voor Cunera speelt duurzaamheid een essentiële rol. Om hun karpetsamples te presenteren zocht Cunera naar een duurzame, luxe en op maat gemaakte stalendoos.

Vooral de luxe en tegelijkertijd duurzame uitstraling was doorslaggevend in de zoektocht naar een geschikt presentatiemiddel.

Duurzaamheid, kwaliteit en ecologische verantwoorde karpetten – dat is Cunera
Al meer dan 100 jaar streeft Cunera, gevestigd in Rhenen aan de Rijn, naar een gezonde onderneming. Een onderneming waarbij rekening gehouden wordt met het effect op het milieu. Cunera levert u zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijk basis.

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predicaat 'bij koninklijke beschikking hofleverancier' gevoerd. Op Koninginnedag 2012 is de koninklijke familie in Rhenen ontvangen op een speciaal gedessineerde 'oranje' karpet van Cunera.

Ecologisch verantwoorde presentatiemiddelen
De door Jacobs geleverde gepersonaliseerde stalendoos is speciaal op maat gemaakt. Aan de buitenkant is de opbergdoos bezeefdrukt. Dit is bijzonder nauwkeurig werk, want de zeefdruk wordt eerst op het papier gedrukt en vervolgens moet het recht en strak om het product worden geplakt. De luxe en chic uitziende en tegelijkertijd duurzame stalendoos is verder voorzien van logo en is omplakt met speciaal Khepera papier.

Het resultaat is prachtig geworden. Cunera waardig!

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.