apr 24, 2014

Van Putten Van Apeldoorn: advies op maat


Van Putten Van Apeldoorn is een notariskantoor met een onafhankelijke positie. Zij hebben kantoren in Ede, Lunteren, Bennekom en Wageningen. Elk kantoor heeft een team gespecialiseerde medewerkers in dienst. Waaronder juristen om de belangen van alle betrokken partijen altijd in de gaten te houden. Ze adviseren onder andere zaken voor familierecht, onroerend goedrecht en ondernemingsrecht.


Persoonlijke aandacht, kwaliteit, snelheid en bereikbaarheid staat bij het team deskundigen hoog in het vaandel. In een warme omgeving en een goede sfeer helpen zij particulieren en ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijk advies en maatwerk.

Persoonlijke presentatiemiddelen op maat
De kernwaarden 'persoonlijkheid' en 'maatwerk' wilde Van Putten van Apeldoorn ook uitstralen in haar presentatiemiddelen. Daarom hebben zij Jacobs Presentation Products ingeschakeld om een verzorgde, gepersonaliseerde ringband te maken. In deze ringband map worden onder andere cliëntgegevens verzameld.

Gespecialiseerde vakkennis en het leveren van kwaliteit
De gepersonaliseerde ringband voor Van Putten Van Apeldoorn is voorzien van een eigen (offset) ontwerp aan de voorkant met het huislogo eroverheen gedrukt. De rug van deze mooie ringband is ook voorzien van logo. Als laatste is deze unieke ringband afgewerkt met glanslaminaat wat het een luxe uitstraling geeft. De persoonlijke ringband is voor zowel zakelijk en intern gebruik.

Gespecialiseerde vakkennis en het leveren van kwaliteit is een gegeven in het vervaardigen van een opberg- of presentatiemiddel door Jacobs Presentation Products.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.