mei 14, 2014

Ontdek de goed bewaarde geheimen van over de hele wereld in de reisinformatiemap.


Heeft u reisplannen en bent u op zoek naar mooie, geheime plekjes om te ontdekken? Laat u inspireren door Valerius Reizen. Valerius Reizen is geen gewoon reisbureau, maar trendwatcher en trendsetter en daarom nauw betrokken bij de laatste reisontwikkelingen. 

Bij het plannen van diverse reizen horen de nodige brochures. Om deze te verzamelen zocht Valerius Reizen een gepersonaliseerde, op maat gemaakte luxe elastomap. Een reisbureau brochuremap die al het reismateriaal uitstekend herbergt.

Een succesvolle reis op maat

Valerius Reizen is sinds 1995 gevestigd in Amsterdam Zuid en gespecialiseerd in reizen op hoog niveau naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Met grote vakkennis en een uitgebreid internationaal netwerk organiseert de firma vele succesvolle reizen op maat.

Het reislustige team is voortdurend op zoek naar bijzondere hotels en bestemmingen. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme en landenkennis. Een allround reisorganisatie gespecialiseerd in het leveren van inspiratie, service en vakmanschap.

Een op maat gemaakte verzamelmap met slogan

De luxe, gepersonaliseerde elastomap is vervaardigd uit stevig, duurzaam karton en geschikt voor A4 formaat reisinformatie. De gehele map is omplakt met vrolijk oranje gekleurd papier. Dit is volledig in stijl van de huiskleur van het reisbureau. De binnenkant is voorzien van zwart, houtvrij papier. De map is afgewerkt met een elastieken sluiting.

Het voorplat van deze persoonlijke elastomap bevat in het midden de slogan "We know the secret places". De achterkant van deze reisinformatiemap is voorzien van het huislogo.

Jacobs wordt er vrolijk én nieuwsgierig van.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.