mei 21, 2014

Het bundelen van expertises biedt een helpende hand voor een gepersonaliseerd opbergmiddel


Om hulp vragen is helemaal niet gek. Soms ontstaan er nu eenmaal situaties, zakelijk of privé, waarbij hulp van buitenaf noodzakelijk is. Advocatenkantoor BoutOveres biedt graag de helpende hand. Voor het opbergen van cursusmateriaal van aangeboden workshops, maar voornamelijk om processtukken voor rechtbanken en cliënten op te bergen, waren zij op zoek naar een gepersonaliseerde ordner.

Het gerespecteerde advocatenkantoor BoutOveres richt zijn dienstverlening op ondernemers, organisaties en particulieren. Zij staan bekend om hun toewijding, veelzijdigheid en juridische expertise. Met een schat aan ervaring is het juridische team breed georiënteerd en gespecialiseerd. De dienstverlening is soepel en aangenaam. Er wordt klantgericht een vlotte oplossing geboden waar cliënten concreet mee uit de voeten kunnen. Bundeling van expertise is hun uitgangspunt.

Samen met de expertise van Jacobs, waaronder hulp bij het ontwerp, is er een zakelijke en gepersonaliseerde ordner vervaardigd.

Hulp nodig met een ontwerp voor je opbergmiddel? Geen probleem!

Met de specifieke wensen van BoutOveres is het onderstaande professioneel ogende opbergmiddel tot stand gekomen. Het monumentale pand waarin het advocatenkantoor is gevestigd komt mooi tot zijn recht op de voorzijde van de ordner. De huiskleuren geel en blauw worden ook vertegenwoordigd op de ordner, onder andere met het kunststoffen grijpgat op de rug. De ordner heeft geen radosleuven op het voorplat.

Al met al is het een mooi, professioneel opbergmiddel geworden waar BoutOveres en Jacobs blij mee zijn.

Nieuwsberichten

Proefproduct

Bent u enthousiast over onze producten? U kunt bij ons kosteloos een proefproduct aanvragen.