jun 4, 2014

Vlieger: al 140 jaar de expert voor papier en kunstenaarsbenodigdheden


De wereld wordt met de dag digitaler, toch blijft papier en alles wat daar bij hoort populair. Vlieger is een winkel volledig gespecialiseerd in papier en kunstenaarsbenodigdheden. Al meer dan 140 jaar is de firma razend enthousiast over papier. Vlieger heeft een uitgebreid assortiment, maar blijft hun unieke assortiment verder uitbreiden. O.a. door verscheidene Klapr opbergproducten in hun assortiment op te nemen.

Een begrip in Amsterdam

Gesitueerd in een prachtig Amsterdams grachtenpand is Vlieger dé plek voor bijzonder papier, materiaal voor kunstenaars en ontwerpers en kantoorartikelen. Vlieger is de oudste en grootste papierwinkel van Europa en een instituut en begrip in Amsterdam.

Sinds 1869 zijn klanten en bezoekers welkom in de wereld van ruim gesorteerde hobby en boekbindmaterialen en kunstenaarsbenodigdheden. U kunt onder andere terecht bij Vlieger voor stiften, verf, karton, foamboard, plastics, teken- en schildersmaterialen, presentatiemateriaal en nog veel meer.

Nieuw in het assortiment bij Vlieger: de Klapr presentatiemap

Recentelijk is het unieke assortiment verder uitgebreid met materialen voor architecten en maquette bouwers. De opbergbox, koffer, elastomap en de presentatiemap van de Klapr collectie zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Vlieger in de kleuren rood en zwart. Ideaal voor de ontwerper die met een opbergmap al zijn schetsen geordend bij de hand heeft.

Jacobs heeft Vlieger onlangs een bezoek gebracht en was zeer onder de indruk van de winkel, het pand en het assortiment. Alle transacties worden (nog) met de hand berekend en de voorraad wordt met potlood bijgehouden, er komt geen computer aan te pas! Het persoonlijke klantencontact wordt zeer op prijs gesteld en gewaardeerd... en wellicht is er daarom ook geen webwinkel.

Wilt u meer weten over Vlieger?

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.