jun 11, 2014

Cool 4 School-folder: volop keuze met deze leuke schoolfolder!


Voor kantoorvakhandelaren is de komende periode één van de belangrijkste periodes van het jaar; de zogenaamde 'back to school' tijd. Daar hoort natuurlijk een mooie, overzichtelijke schoolfolder bij. Een folder bomvol met een grote diversiteit aan (school)benodigdheden. Dit jaar is het thema 'Cool 4 School'. Een groot aantal kantoorvakhandelaren pakken deze gelegenheid met beide handen om producten landelijk te promoten. Klapr is dit jaar ook weer van de partij met diverse school opbergmiddelen!

Een kleurige folder met een groot assortiment schoolartikelen

Van hippe, stoere tassen en handige rekenmachines tot mooie agenda's. Scholieren kunnen zich voor het komende schooljaar verdiepen in een mooie, kleurige folder met een uitgebreid assortiment aan schoolspullen. De schoolkrant is speciaal verdeeld in een gedeelte voor de jongens en de meiden, voor ieder wat wils.

De schoolfolder wordt jaarlijks door Quantore, distributeur van o.a. de schoolkrantproducten, uitgebracht met de medewerking van vele kantoorboekhandelaren. Er wordt dit jaar een oplage van 1,1 miljoen folders verspreid over het hele land, van Groningen tot Middelburg. Elke kantoorboek-handelaar heeft zijn eigen regio om de folder in te verspreiden.

Klapr is van de partij!

Klapr is ook dit jaar weer aanwezig in de schoolfolder. Deze keer met de scholieren presentatiebox, studie opbergkoffer, school elastomap en luxe presentatiemap. Verschillende studie opbergproducten in maar liefst 4 kleuren verkrijgbaar. Vorig jaar nog met een beperkte oplage, maar dit jaar zijn de Klapr producten voordelig aanwezig in de gehele oplage van 1,1 miljoen folders! Dat is toch fantastisch?

Benieuwd geworden naar de schoolfolder?
Download hier de pdf versie.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.