jun 18, 2014

Internationale specialisering gedocumenteerd in een luxe, gepersonaliseerde elastomap


Vandaag de dag wonen er veel meer mensen in steden dan vroeger. Om een gezond leefklimaat te behouden liggen er grote innovaties en uitdagingen in het verschiet. Steden hebben daarom professionals nodig die deze ontwikkelingen en aanpassingen verwelkomen en omzetten naar haalbare plannen. IHS levert deze professionals. Om goed voor de dag te komen zocht IHS Erasmus een duurzame opbergmap. In deze map worden al deze plannen bewaard.

IHS - De gezondheid van steden is pijler voor economische groei

Het Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS) is een internationaal onderzoeks- en onderwijscentrum van de School of Economics (ESE) en de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op wereldwijde schaal wordt er post- graduate onderwijs, cursussen, adviesdiensten en onderzoekwerk aangeboden. IHS traint en adviseert (deze) professionals door middel van een geïntegreerde aanpak in het onderwijs, advisering en onderzoekwerk om praktijk- en theorie gerichte hulp te bieden op gebied van stedelijk beheer en ontwikkeling.

Duurzame documentatiemap met universiteitskleuren

Jacobs heeft voor IHS Erasmus voor een tweede keer mooie, duurzame elastomappen mogen leveren. IHS gebruikt deze elastomappen om studiematerialen in te verzamelen. De luxe elastomap is van duurzaam karton vervaardigd en voorzien van eigen ontwerp. De kleuren blauw en grijs worden vertegenwoordigd als universiteitskleuren. De map kan gesloten worden met een elastieken sluiting en is geschikt voor A4 formaat documenten. Dit lichtgewicht formaat documentatiemap is makkelijk in gebruik en ziet er professioneel uit en dat is precies wat IHS zocht.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.