jul 9, 2014

Voortaan snel en eenvoudig een 3D proefmodel van Jacobs opbergproducten


Jacobs heeft dit keer een novelty item en een trendsetter! Presentatie en opbergproducten moeten naast duurzaam en praktisch ook betaalbaar zijn. Ze worden vaak in grote getale aangeschaft en daarom moet alles kloppen. Bijvoorbeeld door het presentatiemiddel te personaliseren met een eigen ontwerp. Normaal gesproken zou een dummy van dit product volstaan, maar dummy's kosten tijd. Bij Jacobs Presentation Products kunt u nu het gekozen product geheel in 3D zien.

Fysiek proefmodel niet meer nodig

De potentiële klant levert een eigen ontwerp aan als PDF bestand. Dit wordt gemaakt met behulp van een eerder aangeleverde product template van Jacobs. Vervolgens wordt het ontwerp in een speciaal programma ingevoerd. Hier rolt dan een zeer gedetailleerd 3D model van uw eigen gepersonaliseerde opbergproduct uit.

Er kan zelfs een filmpje van worden gemaakt. U kunt dus voortaan in een handomdraai digitaal zien hoe het uiteindelijke opbergproduct gaat worden. Zonder dat er eigenlijke machines aan te pas hoeven te komen of product materialen.

Een 3D model van elk type ontwerp

Op relatief eenvoudige (en goedkopere) manier wordt er een 3D model geproduceerd. Uw product kan helemaal op maat gemaakt worden inclusief eigen ontwerp. Het ontwerp van elk type product dat Jacobs maakt kan in 3D worden gezet. Als voorbeeld is de presentatiekoffer gebruikt.

Deze presentatiekoffer is standaard verkrijgbaar in A4 formaat met een vulcapaciteit van 30 mm. Het is nu ook mogelijk de presentatiekoffer in A3 formaat te maken met een variërende vulcapaciteit van 10-70mm. Er zijn per formaat en vulcapaciteit andere kosten aan verbonden.

Neem contact op met Jacobs voor meer informatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.