aug 11, 2014

De creatieve ‘finishing touches’ van de presentatie- en opbergmiddelen


Jacobs heeft zoveel meer te bieden naast een divers covermateriaal assortiment. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden in formaat, kleur en creatieve afwerking van de presentatie- en opbergmiddelen. Het gekozen opberg- en presentatiemiddel wordt helemaal 'af' met het creatief verfraaien van het gepersonaliseerde product.

Een stapje verder met een product naar wens maken

In principe is een presentatiemiddel een gebruiksvoorwerp dat op maat gemaakt kan worden. Jacobs gaat een stapje verder door het presentatiemiddel helemaal naar wens te maken. Het personaliseren van presentatie- en opbergmiddelen kan vrij simpel, maar het kan ook zo uitgebreid als de klant wil.

De klant kan een eigen ontwerp inleveren, de positie aangeven waar het geplaatst moet worden en het wordt geregeld. Een stap verder is een gepersonaliseerde elastomap met een insteekmap aan de binnenkant en een gekleurde elastieken sluiting aan de buitenzijde. Of een ringband waarvan het open als klembord fungeert met een pennenlus aan de bovenzijde. Een koffer kan vervaardigd worden met een inleg op maat waardoor het product optimaal gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Sierhoekjes worden bijvoorbeeld gebruikt om een presentatiemiddel zoals een menu map duurzaam en bestendig te maken tegen veelvuldig gebruik. Er kan ook gekozen worden voor een presentatiemiddel met een label met logo in zeefdruk, foliedruk of zelfs een preeg.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of Jacobs verwerkt het als 'finishing touch' voor uw opberg- en presentatiemiddelen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.