sep 15, 2014

Get ready to be inspired – Stationery, Office & Convenience Days


14 t/m 16 september hebben de Stationery, Office & Convenience Days weer plaatsgevonden. Dé vakbeurs voor onder andere de boekhandel, kantoorvakhandel en giftwinkels in Nederland en België. De (najaars)beurs was ingedeeld in specifieke branches: office plaza, back to school plein, art, card en frame, stationery world, gift world en nog meer. Nieuwe, unieke en inspirerende producten werden geïntroduceerd. 

Inkopers hadden ook nu weer bijzonder veel keuze voor het komende jaar. Ook al zijn de scholen pas net begonnen, leveranciers zijn nu al bezig met het schooljaar van 2015-2016 met producten die aansluiten bij de trends van scholieren. Grote licentie namen komen met de ‘herintroductie’ van de schotse ruit, bonte kleuren combinaties en populaire dieren en bloemen printen.

Wat opviel waren de vele (wens)kaarten. Nostalgische kaarten met bekende prints, kaarten met positieve teksten of de zogenaamde hangouts – kaarten en posters met leuke, vrolijke en inspirerende woorden die je kunt ophangen. Maar ook houten kaarten waar een figuurtje of diertje uitgehaald kan worden.

Toppunt van de beurs was toch wel de erg leuke opvolger van de sticky notes: de slickynotes – milieuvriendelijke kantoor artikelen. Deze slickynotes werden op een VW bus gepresenteerd en zijn aan beide kanten te gebruiken en komen in drie verschillende maten van stickynote klein tot whiteboard groot.

De slogan voor deze najaarsbeurs was “Get Ready to Be Inspired” en dat is iets wat zeker waargemaakt kan worden voor het komende jaar! 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.