okt 6, 2014

Katja - verantwoord en bewust genieten van iets lekkers


Consumenten worden steeds kritischer op hun voeding en als producent moet je daarop inspelen. Snoepproducent Katja neemt haar verantwoordelijkheid voor mens, natuur en dier en zorgt er daarom voor dat mensen bewust en verantwoord kunnen genieten van een snoepje. Katja is druk bezig haar producten vrij te maken van dierlijke gelatine en dat lukt ze goed! Supermarkten krijgen een vrolijke gele Klapr koffer toegestuurd met enkele Katja producten en een brochure van de vernieuwde "I love veggie" producten. 

Verantwoord en bewust snoepen 

Katja loopt al jaren voorop binnen de snoepmarkt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen producten.
Ze zijn er 30 jaar geleden als eerste in geslaagd om hun producten met 100% natuurlijke kleurstoffen te maken en 10 jaar later ook met uitsluitend natuurlijke aroma's. Nu zijn ze als eerste grote snoepfabrikant druk bezig om hun snoep en drop vrij van dierlijke gelatine te maken. Dit is een lastige procedure, maar gelukkig niet onmogelijk. Je kunt deze verpakkingen herkennen aan het "I love veggie" logo. Katja snoep is ook glutenvrij met uitzondering van een paar varianten.

Een leuke, vrolijke verpakking ter presentatie

Katja was op zoek naar een leuk opvallend opberg- en presentatiemiddel om hun te producten per post te kunnen versturen. Ze hebben voor een standaard gele koffer gekozen van de Klapr opbergproductenlijn. Deze is lekker opvallend en past goed bij de kleuren van het Katja logo dat er als sticker is opgeplakt. Ook is de koffer voorzien van de 'I love veggie' sticker. Al met al een zeer opvallend opbergproduct voor een heerlijke en verantwoorde lekkernij.

 


Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.