okt 13, 2014

Buro Extern: jarenlange ervaring zorgt voor mooie betaalbare producten


Buro Extern is al jarenlang specialist in de productie en distributie van lesmateriaal, handleidingen en speciale producties. Ze kunnen een totaalpakket leveren aan diensten voor uw bedrijf of instelling. Voor de cursus 'Omgaan met media' is door Buro Extern een koffer aangevraagd.

Deze koffer is volledig gepersonaliseerd met een eigen ontwerp. De organisatie beschikt zo over een persoonlijk presentatiemiddel om alle benodigdheden in te verzamelen.

'Omgaan met media'

Al meer dan 20 jaar biedt Buro Extern een compleet aanbod. Door de vakkundigheid, service en flexibiliteit van de firma wordt uw product een succes. Er is een betaalbare oplossing te vinden die past binnen ieder budget. Buro Extern is expert op het gebied van speciale producties en heeft ervaring met het ontwerpen, produceren, vullen en verzenden van koffers, dozen en leskisten.

Voor de oudercursus 'Omgaan met media' is een koffer gebruikt om informatie in te verzamelen. In deze cursus worden ouders bewust gemaakt van het belang van mediaopvoeding en hun rol daarin. Hen wordt geleerd waar op te letten bij het kiezen van media en hoe ze gebruik kunnen maken van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters.

Kleurrijke, vrolijke koffer met eigen ontwerp

De koffer die Jacobs heeft geleverd is gepersonaliseerd met een kleurrijk eigen ontwerp van Buro Extern. In de koffer zit een draaiboek, DVD, bordspel met kaarten, kijkwijzer kaarten, PEGI kaarten, flyers en werkbladen. Dit materiaal zorgt er samen voor dat ouders direct aan de slag kunnen met hun kinderen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.