nov 17, 2014

NIEUW: Een stijlvolle metamorfose voor Klapr opberg- en presentatiemiddelen


Klapr is krachtig. Klapr is kleur. Klapr is duurzaam presenteren!
De website van Klapr kon niet achterblijven en heeft een stijlvolle metamorfose ondergaan.
Het logo van Klapr is vernieuwd en meer van deze tijd.

Het nieuwe onderkomen van de Klapr opberg- en presentatiemiddelen past hierdoor nog beter bij Jacobs Presentation Products.

Stijlvol en duurzaam opbergen

Klapr is het label van Jacobs PP en levert unieke presentatiemiddelen. De Klapr collectie bestaat uit praktische en kwalitatieve koffers, opbergboxen, presentatiemappen en elastomappen. Deze duurzame opbergmiddelen worden standaard geleverd in 7 caribic kleuren: rood, zwart, magenta, groen, oranje, blauw en geel. Naast deze standaard kleuren wordt de opbergbox voortaan ook geleverd met een fraaie croco print in de kleuren rood, zwart en bruin. Beestachtig goed.

Standaard opbergproduct of naar wens gepersonaliseerd

De Klapr opbergproducten zijn aan de binnenkant voorzien van zwart houtvrij papier en het kernmateriaal is kwalitatief karton. De opbergproducten zijn als standaard verkrijgbaar, maar u kunt de opbergbox, presentatiemap, elastomap of koffer ook geheel naar wens laten personaliseren. 

De standaard producten van Klapr worden snel geleverd, omdat ze op voorraad liggen. De originele presentatiemiddelen zijn per stuk te bestellen. Deze zijn uiterst geschikt voor zowel op het kantoor als thuis. Vanaf €100,00 wordt uw bestelling zonder bijkomende kosten (franco) thuis afgeleverd.

Neem snel een kijkje op de nieuwe website. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.