nov 24, 2014

Klapr producten verkrijgbaar bij Quantore


Jacobs gaat met de Klapr opberg- en presentatiemiddelen collectie voor het 2e jaar in zee met Quantore. De groothandel heeft inmiddels een aantal Klapr presentatiemiddelen in haar assortiment opgenomen. Dit betekent dat deze kantoor opbergmiddelen voortaan verkocht worden bij bijna 500 speciaalzaken over heel Nederland.

Kantoor opbergmiddelen in overvloed

Quantore is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partij, groot geworden door samenwerking.
Haar motto 'Groot in kantoorartikelen' is dan ook gepast. De core business van Quantore is inkoop en logistiek. Alle denkbare kantoorartikelen zijn te vinden in het assortiment, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Door een grote voorraad levert de groothandel erg snel. Quantore voorziet de markt van een uitgebreid assortiment tegen gunstige prijzen. Ze vergroot de marge van haar partners met diensten, effectieve ondersteuning en nieuwe producten.

Quantore en Jacobs – een zeer betrouwbare samenwerking

Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Zij onderscheiden zich in de markt door het brede assortiment en de logistieke kwaliteit. Bijna vijfhonderd kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij Quantore aangesloten. Samen hebben zij een enorme inkoopkracht en behoren ze tot de belangrijkste spelers in de markt.

Kortom, de perfecte partner voor Jacobs om Klapr kantoor opbergmiddelen aan de man te brengen in het land. In 2015 wordt het Klapr assortiment verder uitgebreid. Jacobs hoopt wederom op een productieve samenwerking met Quantore.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.