dec 7, 2014

MultiCopy en Jacobs: samen nóg beter communiceren


De tijden zijn (blijvend) veranderd en is ruimte voor groei, voor succes. Net als de communicatiemogelijkheden om succesvol en effectief alle kansen te pakken die er weer zijn. MultiCopy | The Communication Company helpt bedrijven en organisaties om de groei weer te pakken. Met geïntegreerde en innovatieve communicatieoplossingen die verder gaan dan druk en print alleen.

Professionele communicatieondersteuning

MultiCopy is de allround communicatieondersteuner van inmiddels meer dan 55.000 Nederlandse bedrijven en organisaties. Met een zeer compleet dienstenpakket. Van ontwerp en advies tot opvallende direct mailings met alle denkbare variabelen. Van online huisstijlmanagement tot promotionele artikelen en -kleding. Van crossmedia campagnes tot websites. Van complete beursstands tot vlaggen en displays. Van websites tot apps. MultiCopy zorgt ervoor dat u al uw eigentijdse communicatiekansen kunt benutten. En die kansen liggen er weer volop!

Jacobs als business partner van MultiCopy

Voor de opberg- en presentatieproducten werkt MultiCopy voortaan samen met Jacobs. Met ingang van 2015 is Jacobs business partner en 'preferred supplier' van MultiCopy. Op de MultiCopy Conventie kunnen de franchisenemers kennismaken met de Jacobs specials en standaard Klapr producten.

MultiCopy staat klaar om bedrijven en organisaties optimaal en grensverleggend te ondersteunen en totaaloplossingen in communicatie te leveren.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.