mrt 9, 2015

AIM: Architecten In Motion met een dynamische en hedendaagse visie


AIM (Architecten In Motion) is een toonaangevend architectenbureau met een flexibele horizontaal gestructureerde groep architect- specialisten die hun kennis bundelen. Voor een nieuw project waren zij op zoek naar een geschikte ringband met eigen ontwerp.

AIM to please

AIM architectenbureau in Turnhout behoort tot de top architectenbureaus in België.
De traditionele architect is vooral een generalist, hij weet over alles wel iets, maar daarom niet alles over iets. Toch benoemd de AIM architect zichzelf naast een generalist ook een specialist. Kennis en ambities worden gebundeld en er wordt kritisch en onderzoekend te werk gegaan. De naam van het bureau sluit mooi aan bij de dynamiek van het bureau en refereert naar haar hedendaagse visie op het architectenberoep. Het 'aimen' of het streven naar harmonieuze en geïntegreerde architectuur noodzaakt een steeds onderzoekende en innoverende geest van architecten.

Duurzaam en elegant

De geleverde oblong ringband is omplakt met duurzaam grijs Khepara covermateriaal. Het logo bestaat uit een rode en witte preeg met foliedruk met daaronder een witte zeefbedrukking. Dit is afgewerkt met een glans lak. De rug heeft naast het logo ook een vierkanten uitsparing om de ringband te voorzien van een project gerelateerde labeling. De ringband wordt gesloten met een rood elastiek met geleiding

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.