apr 20, 2015

Mensing’s Caminada Antillen – Klapr goes Caribbean


Mensing's Caminada is een zogenaamde 'one stop shop' op het eiland Curaçao. Deze winkel biedt een grote diversiteit aan producten met hoge kwaliteit. Om hun assortiment nog verder uit te breiden hebben ze een aantal Klapr producten opgenomen in de collectie. 

Voor elke leeftijd toegankelijk en voor ieder wat wils

Mensing's Caminada is zo'n 40 jaar geleden opgezet op Curaçao. Het is de grootste boekhandel en kantoorzaak op het eiland waar een groot assortiment aan boeken, tijdschriften, kantoorartikelen en speelgoed te vinden is. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen of buiten een lekkere kop koffie te drinken, te lunchen of gewoon lekker te zitten bij het Chit Chat Café. Er is gratis wi-fi aanwezig dus het is ook ideaal om nog wat te werken. Voor kinderen is er een Kidszone waar ze veilig kunnen spelen terwijl de volwassen de winkel verkennen.

Kleurrijk Caribbean

De kleurrijke opbergproducten van Klapr zijn zo enthousiast onthaald op het eiland dat er nogmaals een order is geplaatst. De opbergbox, de koffer en de elastomap zijn verscheept in alle 7 caribische kleuren en de croco opbergbox is deze keer ook van de partij in het bruin en zwart. Klapr goes Caribbean!

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.