mei 4, 2015

Haas Automation Europe: hoge eisen, grote kwaliteit – ook in presenteren


Haas Automation, Inc. is de grootste CNC machinefabrikant in de westerse wereld. In Californië worden deze CNC machines gebouwd volgens strenge specificaties om hogere nauwkeurigheid en duurzaamheid te leveren dan welke andere CNC machines op de markt ook.

Op het hoofdkantoor van Haas Automation Europe waren ze op zoek naar een presentatiemiddel die de vertegenwoordigers meenemen om klanten te voorzien van alle noodzakelijke informatie.

Haas Automation, Inc.

Gene Haas richtte Haas Automation, Inc. op in 1983 om betaalbare en betrouwbare CNC machines te vervaardigen. Alle CNC machine producten/onderdelen worden vervaardigd bij de uitgebreide Haas faciliteit in Oxnard, Californië – een hoog geautomatiseerde fabriek in de Verenigde Staten. Hier worden op jaar basis zo'n 13.000 CNC machines geproduceerd. Het wereldwijde netwerk van Haas Automation, met gecertificeerde technici en directe beschikking over reservedelen met realistische prijzen, zorgt ervoor dat elke Haas CNC machine uniek is. Er staan wereldwijd meer dan 150.000 operationele CNC machines, waarvan ruim 400 in Nederland.

Duurzaam en betaalbaar presenteren

Het hoofdkantoor van Haas Automation Europe is strategisch gesitueerd in Brussel. Hier waren ze op zoek naar een duurzaam presentatiemiddel dat geheel naar wens gemaakt kon worden. Er is gekozen voor de opbergbox van 35mm en deze is voorzien van eigen ontwerp en afgewerkt met glanslaminaat. Aan de binnenkant is een USB venster geplaatst. Het is een professioneel en uniek presentatiemiddel geworden.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.