jun 15, 2015

Best Wool Carpets: creativiteit en flexibiliteit leidt tot kwaliteit


Best Wool Carpets is internationaal trendsetter in de ontwikkeling van het beste wollen tapijt, mede dankzij een breed scala van commerciële toepassingen. De collectie wordt exclusief aangeboden door partners wereldwijd, van Nederland tot aan Amerika en het verre Oosten. Om de diversiteit van de collectie zo goed mogelijk te kunnen presenteren aan klanten zijn er duurzame stalenmappen aangevraagd bij Jacobs.

Best Wool Carpets – dagelijks streven naar perfectie

Best Wool Carpets is opgericht in 1982. In een traditionele en toonaangevende fabriek in het Brabantse Best ligt het wereldwijde succes van het unieke wollen product in handen van professionelen. De hoge kwaliteit van de producten wordt ondersteund door de meest innovatieve apparatuur. Natuurlijke grondstoffen zorgen ervoor dat exclusiviteit en duurzaamheid samensmelten.

De wollen tapijten worden geïnspireerd door stijlvol interieur design. Architecten en designers halen hun creativiteit van over de hele wereld en deze invloeden worden ontwikkelt tot luxe, duurzame en exclusieve tapijten om zo vervolgens de woon,- en werkomgeving van de klant helemaal af te maken.

Presentatiemiddel met specifieke wensen

Om de tapijt samples te kunnen presenteren aan klanten zijn een twee,- en drieslag stalenmap gerealiseerd. Het presentatiemiddel is aan de buitenkant omplakt met Buckram (een fijn weefsel van milieuvriendelijke acrylaatcoating) in de huiskleur van BWC. De voorkant is voorzien van het logo door middel van een zeefdruk. De binnenkant is voorzien van offset mat gelamineerd papier in een matchende PMS kleur. Door middel van praktische hulplijnen aan de binnenkant is het inplakken van de (tapijt) stalen nu nog makkelijker.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.