sep 28, 2015

Klanten van dienst zijn, is de passie en drijfveer van Paagman


Kantoorboekhandel Paagman in Den Haag weet goed dat kantoorverbruiksartikelen altijd wel in trek zijn. Zij spelen hier goed op in en zijn de vaste leverancier van middelgrote en grote bedrijven en instellingen voor dagelijkse kantoorartikelen. De Klapr opberg- en presentatiemiddelen collectie is er vanaf nu ook te krijgen.

Familiebedrijf Paagman

Paagman werd in 1951 opgericht als Boekhandel Paagman door Paagman sr., en in 1977 startte zijn zoon een eigen kantoorvakhandel. Vader en zoon hadden beide hun eigen expertise – de een als winkelbedrijf voor particulieren en scholieren, de ander voor bedrijven van o.a. kantoorbenodigdheden en meubilair. In de jaren '90 fuseerden de bedrijven en werd de basis gelegd voor het huidige Paagman familiebedrijf.

Het brede en gevarieerde aanbod van producten en onderscheidende dienstverlening aan zowel bedrijfsmatige afnemers en particulieren heeft de Paagman naam een begrip gemaakt in centrum Den Haag en Scheveningen. Paagman heeft een uitgebreide winkelbeleving en er is voor jong en oud veel te vinden. Hun passie en drijfveer is klanten van dienst zijn, zowel online als in haar winkels. De winkels zijn daarom 7 dagen per week geopend, bereikbaar en toegankelijk.

Klapr collectie nu ook bij Paagman

Het bedrijf Paagman levert alles voor kantoor – van thuis tot professionele organisaties. Hun assortiment wordt nu uitgebreid met de opberg- en presentatieproducten van de Klapr collectie.

Nieuwsbrief

Op de hoogte van nieuwe producten blijven? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief.